roa-pluss
Logo

56 romslige leiligheter.
Planlagt salgsstart våren 2021!

Bor du på Røa, bor du godt

Midt mellom hovedstadens urbane fristelser og Nordmarkas endeløse muligheter for friluftsliv ligger Røa. Ikke rart det er flere som flytter hit enn som drar herfra.

Gode planløsninger, romslige private balkonger og terrasser og parkmessige fellesarealer. Romslige 3- og 4-roms leiligheter og noen spektakulære penthouseleiligheter. Tegnet av anerkjente Lund+Slaatto Arkitekter. Ved at hvert bygg er begrenset i størrelse, vil praktisk talt samtlige leiligheter utgjøre hjørneleiligheter, med henvendelse og lys fra minst to sider. Alle leilighetene vil på denne måten få sitt individuelle preg.

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet.

Siden den gang har Røa etablert seg som en egen bydel med sin helt egen identitet, og stedet er i dag et av hovedstadens mest attraktive boligområder.

RøaX

Navnet RøaX er ikke tilfeldig valgt. Det skal symbolisere både den sentrale beliggenheten og x-faktoren til Røa.

Om leilighetene

Generelt sett kan vi si at et sted å bo består av gulv, tak og fire vegger, mens et hjem består av det som er imellom. Vi har konsentrert oss om det siste.

Våre stiltyper - din leilighet

Å spørre folk om hva som er et pent interiør, er som å spørre dem hvilken farge de liker best. Ved salgsstart kan du lese mer og finne stilen som passer deg best!

Meld interesse for prosjektet